اطلاعیه برگزاری دومین همایش ایده شوی شهرستان لنجان

7 خرداد 1398

"دومین همایش از ایده تا کسب و کار (ایده شو)" در تاریخ 12 تیرماه سال جاری و از ساعت 10:00 صبح در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور زرین شهر برگزار می گردد.

خداوند را شاکریم که
پس از اجرای نخستین همایش از ایده تا کسب و کار شهرستان لنجان در تیر ماه سال 97 در سطح شهرستان لنجان، اکنون با همت و تلاش دانشگاه پیام نور و شهرداری زرین شهر، "دومین همایش از ایده تا کسب و کار (ایده شو)" در تاریخ 12 تیرماه سال جاری و از ساعت 10:00 صبح در محل سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور زرین شهر برگزار می گردد. بدینوسیله از دانشجویان، دانش آموختگان و سایر اقشار جهت شرکت در این برنامه دعوت یه عمل می آید. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09132390789 تماس حاصل نمایند.

کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .