سومین همایش ملی مدیریت و کار آفرینی

اطلاعیه مهم تکمیل فرم گواهی پذیرش

28 فروردین 1393

پژوهشگر محترم، خواهشمند است در صورتی که مقالات شما مورد پذیرش قرار گرفته است فرم زیر را دانلود نمایید و با دقت تکمیل نمایید. بدیهی است اطلاعات مندرج دراین فرم ملاک چاپ گواهی پذیرش خواهد بود.

پس از دانلود فرم، به ازای هر مقاله پذیرش شده می بایست این فرم را پر نمایید. پس از تکمیل فرم (فرم ها) هر کدام از فرم ها را در قالب یک فایل فشرده (به فرمت zip) آماده نمایید. پس از آن وارد سامانه شده و در کنترل پنل خود  در قسمت مقالات من مربوط به همایش موردنظر کلیک نمایید تا وارد صفحه مقالات من شوید. در این صفحه تمام مقالات خود ازجمله مقالات پذیرفته شده را خواهید دید. در سطر مربوط به هر مقاله پذیرفته شده ،  آیکن ارسال مدارک (تعهدنامه) قابل مشاهده است. برروی این آیکن کلیک کرده و در صفحه بازشده فرم مربوط به این مقاله را که در فرمت zip آماده کرده اید ارسال نمایید.

لازم به ذکر است به ازای تمام مقالات پذیرفته شده خود می بایست مراحل بالا تکرار شود.

دانلود فرم