اولین همایش ملی نقش گیاهان دارویی در اقتصاد مقاومتی

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

19 خرداد 1395

پژوهشگران محترم لطفاً قبل از اقدام به ثبت نام نکات زیر را مرور فرمایید تا هنگام ثبت مقاله و ارسال فایل ها دچار مشکل نشوید:

محققان گرامی با مطالعه راهنمای زیر می توانند در سایت اولین همایش نقش گیاهان دارویی در اقتصاد مقاومتی اقدام به ثبت نام نمایند.

1)انتخاب گزینه ثبت نام در صفحه اصلی سایت

2)پرکردن مشخصات  خواسته شده و تایید و ایجاد کاربر

*پس از ایجاد کاربر صفحه ای بعنوان کنترل پنل پژوهشگر برای محققان گرامی ساخته می شود.

امکانات این پنل عبارتند از:

-قسمت پروفایل که شامل: ویرایش اطلاعات شخصی و تغییر رمز عبور است

-قسمت همه همایش ها که شامل همایش های من و عضویت/ثبت نام در همایش جدید است

*تذکر:دوستان گرامی که تاکنون در همایش ثبت نام نکردن با انتخاب گزینه عضویت در همایش جدید و انتخاباولین همایش نقش گیاهان دارویی در اقتصاد مقاومتی می توانند در همایش شرکت کنند.

-قسمت امکانات دیگر که شامل کارتابل من،لیست کارگاهها،لیست غرفه ها و لیست محصولات است.

• ابتدا به کمک لینک ثبت نام مشخصات خود را وارد نمایید تا در سیستم عضو شوید. نگهداری نام کاربری و رمز عبور تا آخر همایش الزامی است .
  • از طریق لینک ورود به کنترل پنل وارد صفحه مدیریت خود شوید .
  • در کنترل پنل خود در قسمت مدیریت مقالات ، مقاله خود را با مشخصات زیر ثبت نمایید:
  • عنوان کامل مقاله
  • موضوع مقاله
  • نام همکاران
  • پس از ثبت مقاله ، به کمک لینک های موجود که روبروی عنوان مقاله نمایش داده می شود ، جهت ارسال فایل اقدام نمایید.(فایل ها باید مطابق دستورالعمل نگارش مقاله که لینک آن در منوی سمت راست موجود است تدوین شده باشند)
  • برای هر مقاله یک فایل آماده نموده و هر کدام را در محل مربوطه آپلود نمایید . این فایل ها عبارتند از :
  • فایل اصل مقاله در قالب word (doc , docx)

پس از این که هر دو فایل آپلود شد وضعیت مقاله شما از نظر سامانه به وضعیت " دریافت مقاله " تغییر می کند.
نکته : در طول مدت ثبت نام می توانید فایل ها را تغییر دهید، برای این کار هر کدام از فایل ها که نیاز به تغییر داشت را دوباره آپلود نمایید . در این صورت به طور اتوماتیک فایل قبلی پاک و فایل جدید جایگزین می شود .
پس از اتمام تاریخ ثبت نام آخرین فایل های ارسالی توسط شما نهایی شده و به هیچ وجه قابل ویرایش نیست .
اگر برای هر مقاله یکی از فایل های مذکور ارسال نگردد ، مقاله جهت داوری ارسال نمی گردد .

• در صورتی که مقاله شما به صورت پوستر یا سخنرانی تأیید شد مجدداً از طریق همین صفحه فایل پوستر یا سخنرانی را در محل مربوطه آپلود نمایید.

طبیعت شهرستان فریدونشهر
ثبت نام/ ورود
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

آقای فلاح  09178928677

ساعات پاسخگویی : همه روزه از ساعت 8 الی 21