اصلاحات کنترل پنل و عنوان مقالات

22 دی 1392

پژوهشگران محترم لطفا موارد گفته شده در ادامه را با دقت مطالعه نموده و در صورت نیاز کنترل پنل خود را اصلاح نمایند.

عواقب ناشی از عدم توجه و اصلاح موارد گفته شده به عهده پژوهشگران می باشد.

1- پنل کاربری ساخته شده بایستی به نام ارائه دهنده مقاله باشد و تمام مشخصات داخل پنل مربوط به ایشان باشد.

2- نام و نام خانوادگی تمام افراد در کنترل پنل بایستی به فارسی تایپ شده باشد.

3- کاربران عنوان های ثبت شده برای مقالات خود را مجددا کنترل نموده و در صورت نیاز ، اصلاحات را انجام دهند.

4- در قسمت نام همکاران نام مسئول کنترل پنل (ارائه دهنده مقاله) ثبت نگردد.

5- جهت ثبت تمامی اسامی همکاران در پنل کاربری فقط نام و نام خانوادگی افراد قید شود و از استفاده از القاب و عناوین (آقای،خانم،مهندس،دکتر،جناب،پروفسور و ... ) اکیدا خودداری نموده و در صورت وجود اصلاح نمایید.

6- در قسمت ویرایش اطلاعات شخصی حتما کد ملی مسئول پنل ثبت گردد.

کاربران لطفاً تغییرات و اصلاحات مورد نیاز را تا پایان دی ماه در کنترل پنل خود انجام داده تا مرحله ثبت گواهی مقالات با مشکل مواجه نگردد.

در صورت وجود ایراداتی از این قبیل در گواهی ارائه شده عواقب آن متوجه پژوهشگران خواهد بود و گواهی دیگری صادر نخواهد گردید.