اعلام نتایج

9 دی 1392

با توجه به اعلام نتایج داوری مقالات در تاریخ 10 دی ماه 1392 خواهشمند است پژوهشگران محترم به نکات زیر توجه نمایند

به دلیل کثرت مقالات رسیده و تمدید مهلت ثبت نام و ارسال مقالات تا کنون روند داوری بعضی از مقالات هنوز ادامه داشته و وضعیت مقالات همچنان به صورت ارسال برای داور میانی می باشد که بایستی پژوهشگران همچنان منتظر اعلام نتایج بمانند.

مقالات پذیرفته شده به صورت پوستر از تاریخ 19 دی ماه می توانند جهت دریافت قالب پوستر و اطلاع از نکات مورد نیاز جهت آماده سازی پوستر خود به قسمت مربوطه در سایت مراجعه نمایند.

مقالات پذیرفته شده به صورت سخنرانی از تاریخ 21 دی ماه می توانند جهت اطلاع از شرایط و نحوه آماده سازی فایل PowerPoint مقاله خود به قسمت مربوطه در سایت مراجعه نمایند.

مقالات رد شده بایستی تا مرحله دوم داوری مقالات خود منتظر بمانند تا جواب نهایی از طرف هیئت داوران اعلام گردد.

پژوهشگرانی که تا تاریخ 10 دی ماه هزینه ثبت نام در همایش را پرداخت ننموده اند ، بایستی پس از اعلام نتایج سریعا نسبت به پرداخت هزینه خود اقدام نموده و ثبت نام و پذیرش خود را قطعی نمایند.

مهلت واریز هزینه نهایتا تا تاریخ 20 دی ماه می باشد که عدم پرداخت تا این تاریخ به منزله انصراف از شرکت در همایش تلقی گردیده و کنترل پنل کاربری مسدود خواهد شد.