ششمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور

اسکان

6 دی 1392

پژوهشگران گرامی لطفا شرایط رزرو اسکان را دقیقا در این قسمت مطالعه نموده و سپس نسبت به رزرو اسکان از کنترل پنل خود(قسمت پرداخت هزینه) و در صورت تمایل اقدام نمایید.

با توجه به کثرت جمعیت و تقاضا جهت شرکت در ششمین همایش ملی فیزیک جهت خدمات رسانی هرچه بهتر به شرکت کنندگان دبیرخانه همایش قادر به پذیرش بیش از یک نفر به ازای هر پنل کاربری نمی باشد.

هزینه اسکان جدا از هزینه پرداختی اولیه می باشد و افرادی که تمایل به اسکان در هتل دارند بایستی این هزینه را به صورت جداگانه پرداخت نمایند.

در صورت تقاضای اسکان جهت همراهان و شرکت در همایش بایستی هزینه ای جداگانه پرداخت شود.

هزینه های اسکان هرشب در هتل جهت یک نفر(ارائه دهنده مقاله) و دو نفر(ارائه دهنده مقاله+یک نفر همراه) به زودی در پنل کاربران اعلام خواهد شد.

جهت تعیین وضعیت اسکان تا تاریخ 20 دی ماه و برای پرداخت هزینه مربوطه تا پایان دی ماه می توانید اقدام نمایید.

پوستر
تماس با ما