عدم ارسال بعضی از مقالات جهت داوری

مقالاتی که تا کنون(ساعت 23 ،92/10/11) از حالت "دریافت کامل فایل ها" به حالت "ارسال برای داور میانی" تغییر وضعیت نداده اند از لحاظ ساختار قالب و یا الگوی همایش دچار ایرادات بوده اند.

ایرادات به شرح زیر می باشند.

1- اصل مقاله و یا چکیده در سربرگ همایش وجود نداشته است.

2- مقاله و چکیده در سربرگ همایش وجود داشته اما تنظیمات آن دچار تغییر شده است.(سایز صفحه ، حاشیه کناری صفحات ، جابجایی سربرگ و یا فوتر و...)

3- فونت مقاله بایستی حتما B lotus باشد و فونت های Lotus و یا 2 Lotus قابل قبول نمی باشد.

4- نام و نام خانوادگی ارائه دهنده با نام و نام خانوادگی که در کنترل پنل کاربری ثبت شده است مطابقت نداشته است.

5- اصل و یا چکیده مقاله ارسال نشده باشد و یا به صورت اشتباهی ارسال شده باشند.

6- abstract مقاله بایستی خارج از اصل مقاله باشد و در قالب فایل چکیده ارسال شود.

7- چکیده بایستی تنها یا به لاتین باشد و یا به فارسی.

8- مقاله به صورت 2 ستونه نباید باشد.

9- ارائه دهنده و مسئول مقاله در اصل مقاله و چکیده مشخص نبوده باشد.

پژوهشگرانی که مقاله آنها جهت داوری ارسال نگردیده است یک و یا چند مورد از ایرادات بالا به مقاله آنها وارد بوده است که با توجه به اطلاع رسانی صورت گرفته از طریق پیام کوتاه،ایمیل و پیام سیستمی در کنترل پنل آنها ایرادات به صورت دقیق مشخص گردیده است لذا خواهشمند است تا پایان زمان مهلت ارسال مقالات اصلاحات را انجام داده و مقاله خود را مجددا ارسال نمایند.

لطفا قبل از ارسال مجدد حتما قسمت روش تدوین مقاله را مطالعه نموده و قالب های فارسی و لاتین قرار داده شده را دریافت نموده و مقاله خود را بدون انجام تغییرات در قالب همایش در آن وارد نمایید.

همچنین پس از ارسال مجدد مقاله با استفاده از پیام سیستمی کنترل پنل خود به دبیرخانه اطلاع دهید.

بعد از پایان زمان مهلت ثبت نام به دلیل بسته شدن کنترل پنل همه کاربران دیگر ارسال فایل مقدور نمی باشد و در صورت ایرادات مقالات رد خواهند شد.