تغییرات در پنل کاربران

پژوهشگران گرامی هرچه سریعتر کنترل پنل خود را نسبت به موارد خواسته شده زیر تغییر دهند.

1- پنل کاربری ساخته شده بایستی به نام ارائه دهنده مقاله باشد و تمام مشخصات داخل پنل مربوط به ایشان باشد.

2- نام و نام خانوادگی تمام افراد بایستی به فارسی تایپ شده باشد.

3- هر کاربر با پنل خود مجاز به ارسال حداکثر 3 مقاله می باشد لذلا تقاضا می شود کاربرانی که بیش از 3 مقاله ثبت نموده اند هرچه سریعتر نسبت به حذف مقالات اضافه اقدام نموده در غیر این صورت سیستم مدیریتی آخرین مقالات اضافی را از پنل کاربران حذف خواهد نمود.

4- کاربران عنوان های ثبت شده برای مقالات خود را مجددا کنترل نموده و در صورت نیاز ، اصلاحات را انجام دهند.

5- در قسمت نام همکاران نام مسئول کنترل پنل (ارائه دهنده مقاله) ثبت نگردد.

6- جهت ثبت تمامی اسامی در پنل کاربری از استفاده از القاب و عناوین (آقای،خانم،مهندس،دکتر،جناب،پروفسور و ... ) اکیدا خودداری نموده و در صورت وجود اصلاح نمایید.

کاربران لطفاً تغییرات و اصلاحات مورد نیاز را تا تاریخ 22 آذر ماه در کنترل پنل خود انجام داده تا مرحله داوری مقالات و با مشکل مواجه نگردد.