هزینه ها و نحوه پرداخت

هزینه نهایی ثبت نام در ششمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور

هزینه ثبت نام به صورت دانشجویی با ارائه اسکن گواهی معتبر دانشجویی و یا کارت دانشجویی در موقع ثبت نام و ارائه مدارک زمان پذیرش مبلغ 75 هزار تومان می باشد.

هزینه ثبت نام به صورت غیر دانشجویی و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه ها مبلغ 150 هزار تومان می باشد.

کاربران گرامی بایستی ابتدا از طریق کنترل پنل خود از نوع ثبت نامی (دانشجویی یا غیر دانشجویی) اطمینان حاصل نموده و سپس نسبت به واریز هزینه اقدام نمایند.

جهت واریز هزینه به دو صورت واریز به حساب و یا پرداخت الکترونیکی از طریق کارت های عضو شتاب می توان اقدام نمود.

شماره حساب : 4823986541 نزد بانک ملت شعبه دانشگاه پیام نور اصفهان و به نام آقایان محمدرضا جلالی و مجید توانپور

تذکرات بسیار مهم:

1- هزینه واریز شده شامل هزینه ثبت نام و اعطای یک گواهی به هر مقاله می باشد و شامل هزینه های جانبی اعم از اسکان و غذا نمی باشد.

2- پذیرش به صورت دانشجویی منوط به ارائه گواهی معتبر و یا کارت دانشجویی می باشد که در غیر این صورت مقاله و مبلغ پرداختی تایید نگردیده و پذیرش صورت نخواهد گرفت لذا خواهشمند است کاربران هرچه سریعتر نسبت به ارسال مدارک مورد نیاز مطابق با دستورالعمل گفته شده اقدام نمایند.

3- هزینه اسکان و غذا به زودی اعلام می گردد.

4-در صورت واریز به حساب بایستی سریعا مشخصات خواسته شده در کنترل پنل وارد گردد و اصل فیش واریزی در زمان پذیرش تحویل داده شود.

5- پذیرش تنها به مسئول و ارائه دهنده مقاله داده می شود و شرکت افراد دیگر در همایش مشمول هزینه اضافه خواهد بود.

1961