ششمین همایش ملی فیزیک دانشگاه پیام نور

نحوه ارسال مدارک

7 آذر 1392

پژوهشگر گرامی لطفا مدارک خواسته شده زیر را در یک فایل zip با نام کد رهگیری مقاله خود در محل خواسته شده در پنل کاربری خود آپلود نمایید.

مثال: کد رهگیری مقاله :56978

1- عکس 4*3 خود و همکاران - عکس های ارسالی می بایست به صورت پشت سفید و شفاف و با پسوند jpg باشند.

نام هر عکس لاتین و به صورت زیر باشد.

مثال: نام و نام خانوادگی: امین نسیمی ،نام عکس: A.nasimi(56978).jpg

(عکس افرادی ارسال شود که قصد شرکت در همایش به صورت حضوری دارند. لطفا از ارسال تصاویر افرادی که در زمان برگزاری همایش حضور ندارند خودداری کنید.)

2- چنانچه در همایش به صورت "شرکت با اسکن کارت دانشجویی" شرکت می نمایید اسکن گواهی دانشجویی خود با نام کد رهگیری مقاله و با فرمت jpg ارسال گردد.

نام اسکن گواهی ارسال شده می بایست به این صورت باشد.

تمامی مدارک باید در یک فایل zip با نام کد رهگیری در مکان خواسته شده آپلود گردد.

zip.56978

در صورت ارسال ناقص و یا نادرست مدارک خواسته شده فرآیند صدور گواهی شرکت در همایش با مشکل مواجه خواهد شد که بدیهی است مسئولیت این امر متوجه دبیرخانه نخواهد بود.

توجه: کاربرانی که بیش از یک مقاله دارند برای تمامی مقالات خود مدارک خواسته شده را با کد رهگیری همان مقاله ارسال نمایند.

با تشکر

پوستر