اولین همایش ملی محیط زیست پیام نور

گزارش برگزاری اولین همایش محیط زیست پیام نور

2 خرداد 1393

به یاری قادر متعال و تلاش های بی وقفه مسئولین پیام نور، اولین همایش ملی محیط زیست در تاریخ 1 خرداد ماه 1393 برگزار گردید. در این همایش معاون عمرانی استانداری اصفهان آقای مهندس طرفه به عنوان سخنران ویژه همایش شرکت داشتند . همچنین آقای مهندس سیستانی معاون توسعه ی مدیریت  و منابع انسانی استانداری اصفهان، دکتر شریعتی نائب رئیس شورای شهر اصفهان، معاون سازمان محیط زیست استان و برخی ازمسئولین ادارات استان اصفهان و فرماندار و مسئولین دهاقان حضور یافتند . اساتید برجسته ای همچون آقای دکتر خاتون آبادی و آقای دکتر هودجی مقالات خود را در این همایش یک روزه ارائه نمودند. مسئولین برگزاری همایش از پژوهشگران عزیزی که از سراسر کشور و از راه های دور در همایش حضور یافتند تشکر ویژه دارد. امید است اگر کم و کاستی به دلیل حجم بالای مقالات و اولین دوره همایش رخ داد در همایش های بعدی جبران گردد چون تلاش مسئولین بر برگزاری هر چه بهتر همایش بود.