اولین همایش ملی محیط زیست پیام نور

راهنمای ثبت نام و ارسال مقاله

19 بهمن 1392

ابتدا به کمک لینک ثبت نام مشخصات خود را وارد نمایید تا در سیستم عضو شوید. نگهداری نام کاربری و رمز عبور تا آخر همایش الزامی است .

از طریق لینک ورود به کنترل پنل وارد صفحه مدیریت خود شوید .

در کنترل پنل خود در قسمت مدیریت مقالات ، مقاله خود را با مشخصات زیر ثبت نمایید:

عنوان کامل مقاله

موضوع مقاله

نام همکاران

پس از ثبت مقاله ، به کمک لینک های موجود که روبروی عنوان مقاله نمایش داده می شود ، جهت ارسال فایل اقدام نمایید.

پس از این که فایل های شما آپلود شد وضعیت مقاله شما از نظر سامانه به وضعیت " دریافت مقاله " تغییر می کند.
نکته : در طول مدت ثبت نام می توانید فایل ها را تغییر دهید، برای این کار هر کدام از فایل ها که نیاز به تغییر داشت را دوباره آپلود نمایید . در این صورت به طور اتوماتیک فایل قبلی پاک و فایل جدید جایگزین می شود .
پس از اتمام تاریخ ثبت نام آخرین فایل های ارسالی توسط شما نهایی شده و به هیچ وجه قابل ویرایش نیست .
اگر برای هر مقاله یکی از فایل های مذکور ارسال نگردد ، مقاله جهت داوری ارسال نمی گردد .

1965