تذکرات مهم

به اطلاع می رساند :

1 – برنامه ارائه شفاهی و نصب پوستر بعدازظهر از ساعت 13:30 شروع می شود.

2 – شرک کنندگانی که تمامی مقالات آنان رد شده است مبلغ ثبت نامی به آنان عودت داده خواهد شد. لطفا تا پایان وقت اداری یکشنبه 3/10/96 شماره شبا به نام واریز کننده به ایمیل زیر بفرستند. چنانچه تا مهلت مقرر اقدام نگردد دبیرخانه همایش هیچ مسئولیتی در قبال عودت هزینه ثبت نامی نخواهد داشت. (hkarimi@pnu.ac.ir)

3 – شرکت کنندگانی که مقاله آنان بصورت پوستر یا ارائه شفاهی پذیرش شده و یا متقاضی شرکت در کارگاه می باشند و هنوز هزینه ثبت نام را واریز نکرده اند نا پایان وقت اداری فردا فرصت واریز دارند. در غیر اینصورت دبیرخانه همایش به هیچ وجه گواهی صادر نخواهد کرد.

4- شرکت کنندگانی که هزینه ثبت نام را پرداخت نموده اند و ساعت 12 تا 13 در همایش حضور دارند لطفا هرچه سریعتر از طریق مسیر زیر جهت پیش بینی ناهار اعلام حضور نمایند.

"پیامهای سیستمی" ←  "ارسال تیکت" ← "انتخاب همایش" ← " ارسال به دبیرخانه همایش" ← "عنوان پیام : حضور در ساعت 12-13 "

5-- متقاضیان شرکت در کارگاه ها ، در صورت ثبت نام و واریز هزینه ثبت نام ، گواهی شرکت در کارگاه معرفت افزایی برایشان صادر خواهد شد

کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

hkarimi@pnu.ac.ir