برگزاری همایش

25 آذر 1396

به اطلاع می رساند در روز برگزاری همایش ، تعداد چهار کارگاه برگزار می گردد. لذا ثبت نام کنندگان گرامی که هزینه ثبت نام را پرداخت نموده اند و متقاضی شرکت در کارگاه ها می باشند می توانند بعد از ورود به کنترل پنل خود از مسیر زیر آمادگی خود جهت شرکت در کارگاه را اعلام نمایند.

"پیامهای سیستمی" ←  "ارسال تیکت" ← "انتخاب همایش" ← " ارسال به دبیرخانه همایش" ← "عنوان پیام : شرکت در کارگاه ردیف ...".

توجه:

1 – بر اساس هماهنگی به عمل آمده ، همکاران محترم می توانند از کارگاهها در قالب بند 1 فرهنگی آیین نامه ارتقا و تبدیل وضعیت (معرفت افزایی) استفاده کنند.

2-  یرای شرکت کنندگان گواهی صادر خواهد شد.

3 – ثبت نام کنندگان می توانند متقاضی شرکت در بیش از یک کارگاه باشند.

4 – برای ثبت نام افراد جدید و افراد فاقد مقاله متقاضی شرکت در کارگاهها، صرفا ثبت نام تا 27 آذرماه

تمدید می گردد.

ساعت

عنوان

مجری

ردیف

10- 9:30

تحلیل پارامترهای موثر در رشد اقتصادی

دکتر منصف

10:30- 10

بازتاب ادبیات ایران در گستره جهانی و ادبیات جهان

دکتر قانونی

11- 10:30

معنویت و روان درمانی

دکتر کاظمی

11:30- 11

فقر حرکتی ، بیماری قرن 21

دکتر گودرزی

کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

hkarimi@pnu.ac.ir