نمایه بندی مقالات در مجلات معتبر

19 آذر 1396

مقالات منتخب در همایش در حیطه های ذیل در دو شماره فصلنامه علمی تخصصی مدیریت فراگیر
         (http://www.wjem.ir)
به چاپ می رسد:
م.

دیریت خدمات بهداشت و درمان،
سیاستگذاری سلامت ،سلامت در بلایا و فوریت ها ،اقتصاد سلامت ،ارزیابی فناوری سلامت ،انفورماتیک پزشکی ،مدیریت بحران ،مدیریت استراتژیک ،مدیریت منابع انسانی ،مدیریت رفتارسازمانی و روانشناسی ،مدیریت آموزشی و برنامه ریزی درسی ،مدیریت ورزشی و گردشگری.
لازم بذکر است مقالات منتخب همایش در این فصلنامه در پایگاه نشریات علمی تخصصی دانشگاههای ایران (پانتا) ، گوگل اسکولار، سیویلکا ،مگ ایران نمایه می شود

کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

hkarimi@pnu.ac.ir